3 Ekim 2013 Perşembe

Lulu's Pet Couture Kedi- Köpek Yatakları

Lulu's Pet Couture aslında çoğumuzun yurtdışında gördüğü ve neden Türkiye'de böyle ürünler yok dediğimiz kaliteli malzemeler ve tasarım ürünlerin bir araya getirildiği yeni bir konsept.

Benim bu işe başmama sebep olan ise evlenmem ve bir anda kıyafetlere olan ilgimin ev dekorasyonuna dönmesi ile oldu. Evimi büyük bir keyif ile dekore ettikten sonra balayı ertesi güzel kraliçem Lulu'yu evime getirdiğimde o kahverengi ve sıradan yatağı evimin baş köşesine yerleştiremezdim:)
Avrupa gezilerimde görüp bayıldığım ürünler Türk lirası fiyatı ile düşünülünce neredeyse gerçek bir koltuk fiyatına geliyordu... Hasır bir sepet ve içine güzel bir yastık koysaydın o halde derseniz ona da cevabım hazırdı "Aynalar ve camlar ile ile dolu evimde hasırın ne işi var!!".  Bu duruma derhal bir çözüm bulmam gerekliydi. Ne yaparım, nasıl yaparım derken Lulu' nun beklenmedik gebeliği çıktı ortaya; bebekler, eve gelen ziyaretçiler... kesinlikle hem kraliçemin ve bebeklerin huzuru hem de kendi göz zevkim için iş başa düşmüştü. O zamanlar zar zor yaptığım pembe dantel detaylı ev şeklindeki yatak halen kızlarımın baş tacı, kış geldi mi herkes kendi evinde uyur bizim evde.
Daha önce aldığım yataklardaki tatsız tecrübelerim yatak üretimimde önümü fazlasıyla aydınlattı. Örneğin makinede yıkadığım bir yatağın içindeki sünger artık öylesine bozulmuştu ki çamaşır makinemin içi kum gibi incecik sünger parçalarıyla dolmuştu sonrasında tüm süngerini ortaya döktüğümde artık ötesi tarihi geçmiş pis bir malzeme olduğunu gördüğümde makinemi kaç defa boş yıkadığımı sayamadım:))
Bu tatsız tecrübelerle ilk en steril, en yumuşak malzemeyi seçmekle başladım. Yataklarımın dolgusu biraz maliyetli çünkü bebek yastıklarında kullanılıyor, yıkandığında bir kaç saatte kuruyabilen bembeyaz tertemiz özel bir dolgu.

Kumaş seçiminde bu sefer kendi takıntım olan sentetik düşmanlığım ön plandaydı anti bakteriyel koton kumaşlar arandı tarandı bulundu. Ne ile süsleyeceğime sıra geldiğinde, rastladığım kadarı ile en iyi ev butiklerinin ürünlerinlerinde kullandığı gipür danteller ile süsledim prens ve prenses yataklarımı. Sonuç eve gelen çocuk misafirlerim bile bu yumuşacık pet yataklarını kendi koltukları ilan ediyor... Sıklıkla yıkayabildiğim gözüme ve evime hitap eden ürünler oldular. Kızlarım ise hallerinden memnun; salonda camın önünde kuşları izlerken prenses yataklarında yatıyor, güzellik uykusuna ise evlerinde güvenle yatıyorlar :)

www.luluspet.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder