13 Nisan 2013 Cumartesi

Paris Hilton'un köpek evi ve detaylar

Paris Hilton'un köpek evi çoğu insan için müsrifçe ama çok tatlı ve zevkli olduğunu reddetmek imkansız. Her detayına bayıldım oyuncaklar, yataklar... Bazı köpekler sokakta yaşamaya hatta aç kalmaya mahkumken bazıları da çok ama çok şanslı. Ama resimlerde gördüğünüz ufaklıklar sanırım açık ara en şanslıları, hem çok seviliyorlar hem de lüksün ötesindeler.
Bu evin haberlerine ilk rastladığımda chewy vuitton, pawda, jimmy chew... dikkatimi fazlasıyla çekti hatta taptım;)
Araştırdım ve Haute Diggity Dog markasına ulaştım ve umarım aramızdaki keyifli bağ hiç kopmaz. HDD ile tanışmamı Paris Hilton'a borçluyum kısacası. Bu sevimli oyuncaklar Oscar ve Emmy ödül törenlerinde aday ve sunuculara verilen hediye paketlerinde yer bulmuş ve geniş bir Amerikan celebrity takipci edinmiş. Sloganı " Eat, Bark, Play Everyday!" şanslı köpekler için biraz... Şanslılar çünkü sahipleri onları çok seviyor. 

Şıklık ve kalite mevzularına aldığı her şeyde takıntılı olan biri olarak şunu söylemeliyim ki; pet aksesuarları sadece minik dostlarımız için değil evimiz içinde şık olmalı. Yere koyduğum mama kabı bile metal tabldot görünümüyle gözlerimi tırmalaya biliyorsa  oradan oraya taşınan oyuncaklarının ve yatağının şıklıktan eser taşımaması nasıl büyük sorun tahmin edin. Tasarım ürünler daha pahalı kabul ama pek çoğu ulaşılmaz değiller...
Kesinlikle çok daha kaliteli ve sağlıklı malzemelerden üretiliyorlar.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder